Koldskål - Vegan & Laktosefri - Sødet med kokosblomstnektar

Trine Hvornum

Sol og sommer, så skal der bare koldskål til, denne opskrift er vegansk og uden tilsat summer. Den er let og lige til at lave

INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅDE:

 1. Start med at pist alprofløde til flødesmum.
 2. Tilsæt vaniljepulver
 3. Tilsæt kokosfløde før godt rundt i røremaskinen
 4. Vask citron og lime. Riv skal fra citron, pres saften og kom det i rørermaskinen
 5. Tilsæt, rismælk, yoghurt samt æblejuice.
 6. Smag til med kokosblomst nektar - Den mængde jeg brugte passede perfekt synes jeg.
 7. Sæt den på køl gerne en time inden servering, så den kan nå at blive kold.

MÆNGDE:

 • Denne opskrift giver hele 5 liter, jeg laver altid en del dag de med garanti gerne vil have det til morgenmad imorgen tidlig
 • Ønsker du almindelig mængde, bare halver opskriften

SERVERINGSFORSLAG:

 • Friske bær
 • Frisk skåret frugt
 • Granola - se opskrift på to her - 1 -
 • Kammer junker
 • lidt frisk mynte og/eller citronmelisse

Alle ingredienser er økologiske

GRØN SKRIFT ER DIREKTE LINKS TIL PRODUKTER I VORES WEBSHOP OG LINKS TIL ANDRE OPSKRIFTER:

PANDOO Kokosnøddeskåle, direkte link til dem her 

Læs mere →

Naturlig koldskål - Vegan - på kun 10 min

Trine Hvornum

En super lækker koldskål lavet på vegan maner. Den har en virkelig frisk og lækker smag, lavet uden æg og komælk. Et rigtig børne hit herhjemme med friske bær og granola på toppen

Ingredienser:

2 brikker kokoscreme

9g Orgran egg replacer + 90 ml vand

1 liter The bridge Risdrik med kokos

2 tsk vaniljepulver

2 øko citroner - Både saft og skal

1 øko lime - Både saft og skal

2 øko appelsiner - Både saft og skal

1 dl æblejuice

Fremgangsmåde:

Start med at pisk OrgraN egg replacer sammen med 90 ml vand, dernæst pisk det sammen med kokoscremen, tilsæt vaniljepulver, reven skal og saft fra både citron og appelsin. Sidst med ikke mindst 1 liter risdrik med kokos smag, rør det godt rundt i en rørermaskine eller med en kraftig håndmixer, så der ikke er nogen klumper i fra kokoscremen. Server med frisk mynte, friske bær, kammerjunker, tvebakker og/eller granola.

Giver 2 liter færdiglavet lækker koldskål 

Læs mere →

Jordskokkesuppe - En lækker cremet suppe

Trine Hvornum

Jordskokkesuppe - En lækker cremet suppe - Sæt ovnen på 200 grader. Start med at skræl Jordskokkerne, Hvidløg, ingefær, rødløg og gulerødder. Skær dem i mindre stykker. Kom kokosolie i en gryde, kom hvidløg og løg i, de skal bare brunes lidt. Dernæst kommer du de øvrige råvare i som du lige har skåret ud. tilsæt 1 liter vand samt bouillon.

TOPPING:

Skær rugbrød i mindre stykker, kom dem i en skål og drys lidt olie og salt over. Læg dem på en bradepande med bagepapir på den ene halvdel. På den anden halvdel lægger du lufttørret skinke, og drysser salt over. Sæt det i oven i 20 minutter. Kom Græskarkerner på en tør varm pande med salt, steg dem til de popper. Når jordskokkerne og gulerod er blevet bløde og møre kommes der kokosmælk, chili, persille. Kør blenderen godt igennem til den får en ens farvet og fin konsistens. Smag til med salt og peber. Server i en dyb tallerken, drys med det lækre knasende topping og slut af med lidt persille.

INGREDIENSER:

       
1 Jordskokker 1 kg.

 

 

2 Gulerødder 5 stk.

 

 

3 Rødløg 2 stk.

 

 

4 Hvidløg 3 stk. fede.

 

 

5 Ingefær 3 cm.

 

 

6 Bouillon - Glutenfri 2 spsk.

 

 

7 Vand 1 Liter.

 

 

8 Persille 1 dusk - gem lidt til pynt.

 

 

9 Kokosmælk 1 dåse.

 

 

10 Chili krydderi Efter smag

 

 

11 Himalaya salt -

 

 

12 Peber -

 

 

13 Kokosolie til at stege i -  

Gulerod

Vitaminer: A, B-caroten, E, K1, B1, B2, Niacin, B6, Pantothensyre, Biotin, Folat og c-vitamin.

Mineraler: Bly Pb, Kviksølv Hg, Nikkel Ni, Natrium Na, Kalium K, Calcium Ca, Magnesium Mg,Jern Fe, KobberCu, Zink Zn, Chrom Cr, Phosphor P,  Jod I, Mangan Mn Og Selen Se,

Aminosyrer: Valin, Isoleucin, Lysin, Cystin, Tyrosin, Threonin, Tryptofan, Histidin, Glycin, Serin, Prolin, Alanin, Arginin, Glutaminsyre, Tyrosin, Asparaginsyre, Phenylalanin, Cystin, Leucin og Methionin.

Fakta: Gulerødder indeholder en masse gode kostfibre. Kan bruges til så mange ting, både rå, kogt, dampet og stegt. De fleste vitaminer ligger i gulerodens skræl. det vil sige lige så snart du skræller den mister den vitaminer. Man anbefaler den rå, bare skrubbet helt ren. Jo mere den bliver tilberedt, jo mere sukker indeholder den. Der er ikke mange der ved det, men gulerod indeholder faktisk sukker.

Læs mere →

Kikærtesalat med jordbær

Trine Hvornum

Kikærtesalat med jordbær - Lækkert tilbehør til en god middag. Start med at sæt kikærterne over i vand til dagen efter - eller køb dem der er kogte på glas. Hæld vandet fra kikærterne og hæld frisk vand ved og sæt det over i en lille kasserolle. - Se posens anvisning. Bland olien, salt, peber, reven citron skral og citron saft sammen. - husk at vask citronen godt. Vask jordbær, og lad den stå på køkkenrulle og dryppe af, skær den i halve. Vaske alle urterne og hak den groft. Bland alle ingredienserne sammen. Hæld vandet fra kikærterne og bland den ved.

Tilberedningstid - 30 min.

Tilbehør til 4 personer.

Ingredienser

       
1 Kikærter - kogte på glas eller alm. 300 g.

 

 

2 Soltørrede tomater  15 g.

 

 

3 Blomster karse 1 Håndfuld.

 

 

4 Persille - Frisk 1 Håndfuld.

 

 

5 Timian - Frisk 2 tsk.

 

 

6 Koriander - Frisk .dk 1 Håndfuld.

 

 

7 Bredbladet Persille 50 g.

 

 

8 Citron  øko 1 stk.

 

 

9 Jordbær - Friske - Øko 200 g.

 

 

10 Olie  2 spsk.

 

 

11 Himalaya salt 1 tsk.

 

 

12 Peber 1 tsk.  

Jordbær

Vitaminer:A, b-caroten, Phantothensyre, Biotin, Folat, C, E, B1, B2, K, Biotin, B6 og Niacin.

Mineraler: Kalium K, Fosfor, Jern Fe, Magnesium Mg, Natrium Na, Nikkel Ni, Calcium Ca, Phosphor, Kobber Cu, Zink Zn, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se.

Aminosyrer: Isoleucin, Histidin, Prolin, Serin, Asparaginsyre, Alanin, Valin, Cystin, Tyrosin, Lysin, Methionin, Leucin, Phenylalanin, Threonin, Tryptofan, Arginin, Glutaminsyre, Glycin og Threonin.

Fakta: Det er en af danskernes favorit, og det er også min! Jordbær indeholder højt indhold af flavonider, som skulle være rigtigt godt for hjerte kar problemer. Diabetes patienter kan benytte sig af jordbær, da de har et lavt Glykæmisk index på 40. samt det høje indhold af fiber, som er med til at regulere ens blodsukker.

Læs mere →

Gurkemeje frikadeller

Trine Hvornum

Gurkemeje frikadeller - Start allerede aftenen før med at sæt kikærterne over, med mindre at du har kikærter der allerede er kogt.

Aftenen før: Sæt kikærterne over i vand og lad det stå til dagen efter.

Dagen efter: Hæld vandet fra, og tilsæt nyt vand og kog det i en lille kasserolle - se posens anvisning. Bland alle tingene sammen, og ælt det godt med fingrene. Evt. med handsker, da gurkemeje farver en del. Jeg synes bare det bliver bedre fordelt med fingrene. Sæt det på køl i 15 min. så det kan samle sig. Bland kikærterne i. Form det i 16 lige store stykker. Varm panden godt op med kokos olie. Steg den brune på begge sider.

Tilberedningstid - 40 min.

16 stk.

Ingredienser

       
1 Kikærter 1 dl.

 

 

2 Økologisk kyllingfars 800 g.

 

 

3 Himalaya salt 2 tsk.

 

 

4 Peber 2 tsk.

 

 

5 Æg 2 stk.

 

 

6 Havregryn - Glutenfri 2 dl.

 

 

7 Soltørrede tomater 15 g.

 

 

8 Gurkemeje 4 tsk.

 

 

9 Mandel mælk - sukkerfri 1 dl.

 

 

10 Kokosolie - til at stege i 2-4 spsk.

Læs mere →

Jordbær salat

Trine Hvornum

Jordbær salat - Start med at rist pinjekernerne lidt brune på en varm pande. Hold øje med dem, de kan hurtigt brænde på. Vask salaten i et dørslag og lad de stå og dryppe af. Halver vandmelonen og lav små kugler. Pluk stilken af jordbær og vask dem. Dyp jordbær og salat fri for vand. Bland ingredienserne sammen, og slut af med et drys af chiafrø, så har du en let, lækker og hurtig jordbærsalat.

Tilberedningstid - 15 min.

4 personer – tilbehør.

INGREDIENSER:

       
1 Rucolasalat 100 g.

 

 

2 Jordbær - friske - økologisk 300 g.

 

 

3 Vandmelon i kugler 300 g.

 

 

4 Pinjekerner 30 g. - 1 pose.

 

 

5 Chiafrø 3 spsk.  


Chiafrø

Vitaminer: A, B1, B2, B3, B6, B8 og E-vitamin.

Mineraler: Calcium Ca, Jern Fe, Magnesium Mg, Kalium K, Mangan Mn, Fosfor, Kobber Cu, Natrium Na, Fosfor Selen Se, Zink Zn og Bor.

Aminosyrer: Tryptofan,

Fakta: Chiafrø er det nye sorte, det er det der hitter helt vildt lige nu. Og det er der rigtig gode grunde til, det er nemlig fyldt med proteiner, fedt og fibre, 2 spsk. økologiske vidunder frø indeholder meget mere omega 3 fedtstoffer end en laksefilet. Det er super godt for fordøjelsen, og ligesom med hørfrø kan man lave en "slim" grød af det. Der går ind og smør tarmfloraen. Brug det på yoghurt, dit brød, på dit slik, salaten og i smoothies. Brug fantasien og prøv dig frem. Det går ind og stabiliserer dit blodsukker - hvem kunne ikke bruge det sidst på eftermiddagen! Modvirker infektioner. Huden får de dejlige fedtsyrer - godt for den tørre hud. Chiafrø er kendt for at give styrke og udholdenhed fra gamle dage af. Chiafrø er også glutenfri. De indeholder også Omega 6. Der er dobbelt så mange antioxidanter i disse super frø, end der er i blåbær. De giver en god mæthedsfornemmelse. De kan optage hele 10 gange så meget væske, som deres egen vægt. Indeholder 8 gange mere omega 3 end laks.  Indeholder 7 gange mere C-vitamin end citrusfrugter.

Jordbær

Vitaminer:A, b-caroten, Phantothensyre, Biotin, Folat, C, E, B1, B2, K, Biotin, B6 og Niacin.

Mineraler: Kalium K,  Fosfor, Jern Fe, Magnesium Mg, Natrium Na, Nikkel Ni, Calcium Ca, Phosphor, Kobber Cu, Zink Zn, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se.

Aminosyrer: Isoleucin, Histidin, Prolin, Serin, Asparaginsyre, Alanin, Valin, Cystin, Tyrosin, Lysin, Methionin, Leucin, Phenylalanin, Threonin, Tryptofan, Arginin, Glutaminsyre, Glycin og Threonin.

Fakta: Det er en af danskernes favorit, og det er også min! Jordbær indeholder højt indhold af flavonoider, som skulle være rigtigt godt for hjerte kar problemer. Diabetes patienter kan benytte sig af jordbær, da de har et lavt Glykæmisk index på 40. samt det høje indhold af fiber, som er med til at regulere ens blodsukker.

Læs mere →

Papayasalat - Lækker salat

Trine Hvornum

Papayasalat - Lækker salat. Start med at halver Papaya, rens den med en ske. Skræl skallen af, og skær den i tern. Halver mango, skær frugt kødet ud i tern. Pil appelsinerne, og skær den i tern. Skær Ananas i tern. Chili vaskes, fjern kerne. Skær den i meget små tern. Mynte blade plukkes, skylles og hakkes groft. Bland alle herlighederne sammen. Lad den stå lidt så chilien kan trække lidt.

Tilberedningstid - 20 min.

4 personer

INGREDIENSER:

       
1 Papaya 2 stk.

 

 

2 Mango - moden 3 stk.

 

 

3 Appelsiner 3 stk.

 

 

4 Ananas 4 cm.

 

 

5 Chili 3 stk.

 

 

6 Mynte - frisk - hakket 1/2 dl.  

Ananas

Vitaminer: A, E, C, B1, B2, B3, Niacin, B5, B6 og B9.

Mineraler: Calcium Ca, Fosfor, Jern FE, Jod I, Kalium K, Kobber Cu, Chrum Cu, Magnesium Mn, Mangan Mn, Natrium Na, Nikkel Ni, Selen Se, Zink Zn.

Aminosyrer: tryptofan, Tyrosin, Phenylalanin, Methionin og Lysin.

Fakta: Ananas indeholder noget der hedder bromelin, det er et antiinlammatotisk middel. Indeholder fibre. God til at fremme fordøjelsen grundet bromelain. Ananas er med til at styrke knoglerne. Er let at fordøje. Den er grøn når den er umoden, og bliver mere og mere gul. Så er den moden og klar til at blive nydt. Smager bedst helt frisk og ikk på dåse der er fyldt med tilsat sukker. Bromelin forsvinder ved opvarmning.

Chili

Vitaminer : A, B-caroten, B1, B2, Niacin, B6, Pantothensyre, Folat og C-vitamin.

Mineraler : Natrium Na, Kalium K, Calcium Ca, Magnesium Mg, Phoshor P, Jern FE, Kobber Cu, Zink Zn og Mangan Mn.

Aminosyrer: Isoleucin, Serin Lysin, Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Asparaginsyre, Alanin, Leucin, Valin, Tryptofan Threonin, Methionin, Cystin, Phenylalanin og Tyrosin,.

Appelsin

Vitaminer : A, B-caroten, E, K1, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Phosphor, Folat og C-vitamin.

Mineraler : Calcium Ca, Kalium K, Natrium Na, Magnesium Mg, Kobber Cu, Jod I, Nikkel Ni, mangan Kviksølv Hg, Bly Pb, Cadmium Cd, S zink Zn, Jern Fe, Phosphor P, Natrium Na, Chrom Cr og Mangan Mn.

Aminosyrer : Tyrosin, Valin, Arginin, Tryptofan, Cystin, Lysin, Isoleucin, Methionin, Threonin, Alanin, Prolin, Serin, Asparaginsyre Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Histidin, Phenylalanin,Og Leucin.

Fakta : Indeholder gode fedtsyre. Dejlige gode antioxidanter der beskytter kroppen. Frisk presset appelsinjuice indeholder lige så meget sukker som sodavand. Indeholder protein og kostfibre.

Læs mere →

Koldskål - Laktosefri og sukkerfri

Trine Hvornum

Verdens bedste koldskål efter min mening, den er frisk, laktosefri og sukkerfri. Helt perfekt! 

Koldskål

1 - Pisk blommer, vanilje og sukrin gold rigtig godt sammen til en lækker cremet æggesnaps.

2 - Pisk kokosfløde til fløde skum.

3 - vask appelsiner og citroner. Skræl den, og hak dem grundigt, som vist på billedet. Pres saften ud af dem. Pisk saft, mandelmælk, soja yoghurt og skrællen sammen.

4 - De tre dele skal røres sammen i en skål. start forsigtigt sådan at fløden ikke falder sammen. Sættes på køl til den skal nydes, mindst 1 time.

Tilberedningstid - 30 min.

2 ½ liter.

Ægge snaps

       
1 Æggeblommer - pasteuriseret - øko 10 stk.

 

 

2 Vaniljepulver 4 tsk.

 

 

3 Sukrin rød 8 spsk.  

 

Pisk fløde

     
1 Kokos Fløde 2  1/2 dl.

 

     
Soja yoghurt 1 Liter og 2 dl.

 

 

Mandelmælk - uden sukker 1/2 liter.

 

 

Citron - saft - økologisk 3 stk.

 

 

Citron skal Fra 1 stk.

 

 

Appelsin saft - Økologisk - Frisk presset. 2 stk.

 

 

Appelsin skal Fra 1 stk.  

Citron

Vitaminer: A, B-caroten, E, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Pantothensyre, Folat, og C-vitamin

Mineraler: Bly Pb, Natrium Na, Calcium Ca, Kalium K, Jern Fe, Kobber Cu, Magnesium Mg, Phosphor P,Kobber Cu, Jod I, Selen Se, Nikkel Ni, Kviksølv Hg, Mangan Mn og Chrom Cr.

Aminosyrer: Isoleucin, Prolin, Serin, Valin, Glycin, Alanin, Asparaginnsyre, Leucin, Methionin, Histidin, Arginin, Methionin, Arganin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin og Lycin

Fakta: Citronen har et ret højt fedtindhold. Citron har en lækker og syrlig smag. Lindrer ved ondt i halsen. Pektin, er en type opløselig fibre der findes i citroner. Pektin bremser hastigheden af glukose. Citron er vanddrivende Den dræber parasitter i kroppen.

Appelsin

Vitaminer: A, B-caroten, E, K1, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Phosphor, Folat og C-vitamin.

Mineraler: Calcium Ca, Kalium K, Natrium Na, Magnesium Mg, Kobber Cu, Jod I, Nikkel Ni, mangan Kviksølv Hg, Bly Pb, Cadmium Cd, zink Zn, Jern Fe, Phosphor P, Natrium Na, Chrom Cr og Mangan Mn.

Aminosyrer: Tyrosin, Valin, Arginin, Tryptofan, Cystin, Lysin, Isoleucin, Methionin, Threonin, Alanin, Prolin, Serin, Asparaginsyre Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Histidin, Phenylalanin,Og Leucin.

Fakta: Appelsin indeholder gode fedtsyre. Dejlige gode antioxidanter der beskytter kroppen. Frisk presset appelsinjuice indeholder lige så meget sukker som sodavand. Indeholder protein og kostfibre.

Læs mere →

Spinat - Æggewrap - pandekage

Trine Hvornum

Spinat - Æggewrap - pandekage - Kødfri dag. Start med at sæt ovnen på 200 grader varmluft. Vask spinaten, ( hvis du ikke har fået fat i de der smarte nye poser der er klar til brug, det er altså smart) Kom det i din foodprocessor gerne af to omgange da det fylder meget, så husk lige at halver. Dernæst, æg, salt og den dejlige mandelmælk som du kan købe hos Blende det godt og grundigt. Beklæd en dyb bredepande så det går op i alle kanter Hæld den første portion op, og ind i ovnen i 15 min. I mellemtiden varmer du tofu og veggie kød. Vasker grønsagerne, skræller gulerødderne. Riv squash, gulerødder og groft. Dernæst blander du alpro neutral, salt, peber og de øvrige ingredienser sammen. Næste bradepande ind i ovnen. Vask hjerte salaten, river den i mindre stykker. Halver ægge wrappen, pynter den med salat, og den kødfri blanding, ruller den sammen... og haps !!! Hak med glæde en masse grønne krydder urter.

Tilberedningstid 35 min.

4 personer.

Pandekage

Spinat - skyllet - afdryppet - 200 g.
Æg - 12 æg.
Mandelmælk - uden sukker - 6 dl.
urte salt - 3 tsk.
Fyld
Tofu - 1 pakke / 1 glas.
Hakket veggie - naturli - 1 pakke
Sojayoghurt - 3 dl.
Gulerødder - 3 stk. store.
Spuash - 1 hel.
Hjertesalat - 1 salat hoved.
Himalaya salt
Peber

Læs mere →

Fiskefrikadeller - Med anti-inflammatoriske ingredienser

Trine Hvornum

Fiskefrikadeller - Med anti-inflammatoriske ingredienser - De er også favoritter hos børnene - Vask urter og spinat. Nip urterne fra stilken og hak dem groft sammen med spinaten. Skræl ingefær og gurkemejen og riv dem fint på rivejern. Vask limen riv den fint, pres saften ud i fiske farsen. Rør fiske farsen sammen med havregryn, salt, peber, æg og alle de øvrige ingredienser sammen. Bland det så godt at det hele fordeles grundigt. Lad den stå på køl i 15 min. Form fiskefrikadellerne i passende str. Smelt kokosolien på den lune pande. Steg fiskefrikadellerne til de er blevet brune og sprøde. Serveres med grønt, lime, citron og remulade.

Ingredienser

       
1 Fiskefars 700 g.

 

 

2 Havregryn - Glutenfri 3 dl.

 

 

3 Spinat - øko 80 g.

 

 

4 Ingefærrod - øko 4 cm

 

 

5 Gurkemejerod - øko 6 cm.

 

 

6 Mandelmælk - uden sukker 1 dl.

 

 

7 Krydderurter - friske - øko - jeg brugte mynte, rosenmarin og timian 30 g. i alt.

 

 

8 Æg - øko 3 stk.

 

 

9 Himalaya salt  1 tsk.

 

 

10 Peber - øko 1 1/2 tsk.

 

 

11 Kokosolie - til at stege i -

 

 

12 Lime - øko 1 stk  

 

Lime

Vitaminer: A, B-caroten, B1, B2, B3, Niacin, B5, B6, B9, Folat og C-vitamin.

Mineraler: Zink Zn, Natrium Na, Mangan Mn, Magnesium Mg, Kobber Cu, Kalium K, Jern Fe, Fosfor, Calcium Ca.

Aminosyrer: Lysin, Methionin og Tryptofan.

Fakta: Den har meget syrligt aroma. Den er mildere end citron i smagen.

Gurkemeje

Vitaminer: B6, C, K, og E- vitamin.

Mineraler: Jern Fe, Kobber Cu, Kalium K, Magnesium Mg Og Mangan Mn.

Fakta: Smuk gul farve, men pas på den smitter af ligesom rødbede også gør. Gurkemeje er en urt, som er i familie med ingefær. Den bliver brugt i karry, det er den der giver den gule farve. Reducerer smerter, i det den er antiiflammatorisk. Gurkemeje giver bedre fordøjelse. Den er blodfortyndende, går ind og stimulere kredsløbet. Gurkemeje er en antioxidant, samt antiseptisk. Det stimulerer kredsløbet. Gurkemeje indeholder en masse fibre. Kan muligvis påvirke effekten af vigtig kræftmedicin, grundet stoffet curcumin som gurkemeje indeholder. Anvendes mod uren hud, samt grå og trist hud. Gurkemeje virker krampeløsende i maven.

Spinat

Vitaminer: A - vitamin - retinol og betacaroten. D, E, -alfa - tokoferol og k - vitamin. B1 thiamin, B2 riboflavin, niacin, B6, pantothensyre, B8 biotin, folat, B 12 og C - vitamin.

Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Magnesium MG, Phosphor P, Jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se, og Nikkel Ni.

Aminosyre: Isoleucin, Lysin, cystin, Valin,Alanin, Serin, Prolin, Methionin, Glutaminsyre, Arginin, Phenylalanin, Tyrosin,Tryptofan og Histidin

Kulhydrater: Stivelse, Sukkerartern Glucose, saccharose og fructose

Fakta: Spis dig stærk i spinat, den er spækket med alle disse dejlige næringsstoffer som nævnt oven for. Så der er ingen grund til at springe over her. Du bliver fyldt op med antioxidanter der vil noget. Skulle efter sigende sænke blodtrykket. Sundt for huden samt neglene. Det skulle være med til at styre diabetes, samt sænke blodsukkerniveauet og øge insulinfølsomheden. Grønne grønsager holder altid til hos favoritterne, der ved hvad de gør for deres krop, og de vil kun deres krop det godt. Alle disse egenskaber medvirker til at sundt vægttab.

Læs mere →