Økologi Bæredygtig Omtanke

Alkyl Glucoside

Stammer fra planter, Alkyl Glucosid fremstilles ved at omsætte alkohol eller blandinger af alkoholer med sukker. Alkylglucosid fungerer som en emulgator.

 

C 14-22 Alcohols

Nummererede alkoholer er typer af fedtalkohol, hvis tal angiver carbonatomerne i hvert molekyle. Højere alkoholer (C20-C22) er afledt af raps eller sennepsfrø. Alkoholer (C12-C14) fåes fra kokos eller palmeolie. Fedtalkoholer anvendes som fortykningsmidler og er gavnlige for tør hud.

Allantoin

Allantoin er fundet i kulsukker planteekstrakt og er kendt for at være en effektiv fugtgiver. Øger glathed af huden, og beroliger og beskytter huden.

Arachidyl Alcohol

Arachidyl alkohol er en fedtsyre af voksagtig substans. Anvendes som blødgører i kosmetik.

Arachidyl Glucoside

Et mildt rensende emulgeringsmiddel, Arachidylalkohol Glucoside er fremstillet ved kondensation af arachidylalkohol og glucose.

Benzyl Alcohol

Benzylalkohol er et naturligt konserveringsmiddel, der bistår i fjernelse og forebyggelse af bakterievækst. Det er produceret naturligt af mange planter og er almindeligt forekommende i en række æteriske olier, herunder jasmin, hyacint og Cananga.

Beta-Sitosterol

Beta-sitosterol er et stof fundet i frugter, grøntsager, nødder og frø og bruges til at lindre huden.

Behenyl Alcohol

Kommer fra kokosolie, og anvendes som fortykkelse og stabiliseringsmiddel. Skaber en fløjlsagtig følelse på huden.

Bisabolol

Bisabolol er olie der stammer fra den tyske kamille blomst og er kendt for sine anti-irriterende, anti-inflammatoriske og anti-mikrobielle egenskaber.

Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic/Capryl Triglyceride er en olieagtig væske afledt af kokosolie, ergod til bevare hudens fugtighed.

Caprylyl/Capryl Glucoside

Caprylyl/Capryl Glucoside er et mildt overfladeaktivt middel udvundet af vegetabilske olier.

Cetearyl Alcohol

Cetearylalkohol er en blanding af hovedsagelig Cetyl og stearylalkoholer, som er fedtalkoholer, der forekommer naturligt i små mængder i planter. Anvendes som en naturlig emulgator, til at blande vand og olie.

Cetearyl Glucoside

Denne majs og kokos-afledte emulgator hjælper medat binde fugtighedscreme og bevare deres konsistens.

Cetyl Alcohol

Cetylalkohol er en fedtalkohol er afledt af kokos eller palmeolie, der tjener som en naturlig fortykningsmiddel og emulgator.

Citric Acid

Citronsyre er en naturligt forekommende syre i mange frugter. Anvendes som et naturligt konserveringsmiddel.. Anvendes også som et pH-regulerende middel i naturkosmetik.

Cocamidopropyl betaine

Cocamidopropylbetain er lavet af kokosolie, og fungerer som et skumdannende middel og som mild sæbe. Som sæbe, hjælper det når vand blandes med olie og snavs, således at de kan skylles af huden.

Lauroyl Lysine

Lauroyllysinen er et aminosyrederivat, der er fremstillet af kokosolie og bruges til at blødgøre hår og hud.

Dehydroacetic Acid

Dehydro eddikesyre er en organisk blanding, der har fungicid og baktericide egenskaber og bruges overvejende som konserveringsmiddel i kosmetik. Det virker ved at dræbe og forebygge vækst af mikroorganismer, der bidrager til et produkts forfald.

Dicaprylyl Carbonate

Denne plante afleder fedt og lægger en beskyttende hinde på huden. Den er fugtgivende og huden føles blød og glat uden at efterlade en fedtet følelse.

Gluconolactone

Gluconolacton er en naturligt forekommende syre, der anvendes som tilsætningsstof til fødevarer og konserveringsmidler.

Gluconolactone (and) Sodium Benzoate

Dette naturligt forekommende konserveringsmiddel er en kombination af glucono-lacton, og er afledt af majs og fødevare konserveringsmidlet natriumbenzoat.

Glyceryl Stearate

Glycerylstearat et stof, produceres naturligt i kroppen. Når det anvendes som ingrediens i hudplejeprodukter, stammer det typisk fra palmekerneolie, sojaolie, eller vegetabilsk olie. Glycerylstearat tilsættes produkter for at gøre cremens tekstur blød. På huden dannes der en barriere for at begrænse fugttab og gør huden blød og smidig

Glyceryl Monostearate

Se Glyceryl Stearate.

Guar Hydroxypropyltrimonium

Guar Hydroxypropyltrimonium er afledt af Guar bønner og høstes hovedsagelig i Asien. Anvendes som en conditioning olie.

Xanthan Gum

Afledt fra fermenteret majssukker xanthangummi anvendes som et fortykningsmiddel og stabilisator.

Hydroxyethylcellulose

Hydroxyethylcellulose er et fortykningsmiddel er fremstillet af cellulose (planter).

Isopropyl myristate

Sammensat af et naturligt afledt fedtsyre og alkohol, bruges isopropylmyristat til at skabe en silkeagtig fornemmelse i kosmetiske produkter.

Lauryl Glucoside

Lauryl Glucoside er et naturligt afledt alkohol og sukker baseret overfladeaktivt.

Lecithin

Afledes hovedsageligt fra sojabønneolie og solsikkeolie, lecithin fungerer som en emulgator og opskumningsmiddle.

Pogostemon cablin oil

Pogostemon cablin olie er Patchouli olie, der bruges til duft.

Propanediol

Stammer fra fermenteringen af majssukker, er Propandiol anvendes som stabilisator og fortykningsmiddel.

Rice Bran Polygyceryl-3 esters

Rice Bran Polyglyceryl-3 estere er en emulgator, afledt af risklid.

Salix Alba

Salix Alba er navnet på det hvide Willow træ, hvis ekstrakter bruges til at lindre huden.

Sodium Alginate

Afledt af tang, er natriumalginat anvendes som en emulgator.

Sodium benzoate

Natriumbenzoat er et naturligt afledt konserveringsmiddel fra majs eller andre vegetabilske kilder.

sodium bicarbonate

Denne naturlige mineral anvendes som stabilisator eller lugt stabilisator.

Sodium Cocoamphoacetate

Afledt af kokosolie, Sodium Cocoamphoacetate er en skum booster og konditioneringsmiddel. Kendt for sine blide kvaliteter, den er almindeligt anvendt i produkter beregnet til brug på følsom hud.

Sodium Cocoyl Glutamate

Natrium cocoyl Glutamat er et rensemiddel afledt fra kokosolie.

Sodium Dehydroacetate

Natriumdehydroacetat er et effektivt antibakteriel konserveringsmiddel godkendt til brug af naturlige og økologiske standardiseringsorganisationer.

Sodium Lauryl Glucose carboxylate

Dette naturligt afledt skummende middel dannes ved at forbinde to plantebaserede råvarer: fedtalkoholer fra kokos eller palmekerneprodukter olier og glukose er afledt af majsstivelse. Sodium Lauryl Glucose carboxylat er en naturlig erstatning for natriumlaurethsulfat (SLS).

Sodium stearoyl lactylate

Ofte brugt som et sikkert fødevaretilsætningsstoffet er natriumstearoyllactylat anvendes i kosmetik som en emulgator og skum stabilisator.

sorbitan olivate

Sorbitan Olivate er en emulgator, der stammer fra olivenolie.

Stearic acid

Stearinsyre er en fedtsyre der anvendes som en emulgator og er afledt af kakao eller vegetabilsk olie.

Titanium dioxide

Titandioxid er et naturligt forekommende stof. Kemifri mineral som anvendes til at beskytte huden mod de skadelige virkninger fra solen.

Tocopherol

Tocopherol er vegetabilsk afledt E-vitamin.

Zinc Oxide

Et mineral der anvendes som beskyttelse af huden mod irritation. Zinkoxid har også milde astringerende egenskaber, der gør det effektivt til at berolige mindre hudirritationer.

Squalene

En naturlig fugtighedscreme. Squalen er udvundet af vegetabilske olier, amaranth frø, ris klid, hvedekim og oliven.