Økologi Bæredygtig Omtanke

Granatæbler stammer fra det gamle Persien, og har været anvendt i århundrede på grund af dets medicinske egenskaber. Granatæbleolie, der er presset fra kernerne er fyldt med næringsstoffer og ideel til hudpleje.

Granatæble indeholder den eneste botaniske kilde til Punicicsyre, som ifølge videnskaben, er en af de mest potente antioxidanter, og plantebaserede østrogen. Takket være dets høje indhold af flavonoids, reducerer granatæble dårlig kolesterol og fremmer blodcirkulationen. Den er rig på vitamin B6, og hjælper til at styrke immunforsvaret, på grund af dens antibakterielle og antivirale egenskaber. Granatæblekerneolie er også en god kilde til vitamin B1, B2, C, kalium og magnesium, og har vist sig at udskille anti carcinogenic egenskaber.

Granatæbleolien er nem at absorbere, og sender vitaminerne og antioxidanterne direkte ind i cellerne for hurtigere at kunne hjælpe til at regenerere huden. Antioxidanterne forbedrer hudens healing ved at fjerne frie radikaler, som skader cellerne, og derfor er med til at gøre huden yngre.

Granatæbleolien efterladen huden blød, men uden en fedtet overflade.