Økologi Bæredygtig Omtanke

Lev Vel By Hvornum

Om Lev Vel By Hvornum, ideen og drømmen blev til i sommeren 2016. Det var her hele drømmen blomstrede om en webshop fyldt med sundhed, vitalitet og økologi. Lev Vel By Hvornum er stiftet og ejet af Trine Hvornum Carlsen. Det hele startede i min udannelse som Holistisk kostvejleder på Kostakademiet, som er en 2 årig udannelse. Hvor hele uddannelsen specialisere sig i kostplaner til diverse forskellige gener, allergier, sygdomme og meget mere end kun "bare" slankeprogrammer. Jeg har altid været bevidst om sundhed og økologi. Men der åbnede min verden sig yderligere mere over for alle de allergener der findes så som gluten, laktose og soja mm. Samt også en hel del mere vegan.

Jeg konstaterede hurtigt at sådan en shop ville jeg have mig

Da det ikke er alle store supermarkeder der har det store udvalg hvis man ikke er “normal”. Man har svært ved at gå ind i en butik og købe noget helt almindeligt mad, uden der er alle mulige forskellige tilsætningstoffer, soja, mælk og gluten. Senere hen fik vores søn konstateret at han ikke tåler glutenproteiner, sennep, banan, samt laktose, det fik kun mine følelser endnu mere i sving, og jeg følte jeg var på rette vej. Dernæst fik jeg selv konstateret at jeg ikke tåler gluten, laktose, soya, alle slags løg, hørfrø og kikærter. Og sidst vores datter som heller ikke tåler gedemælk, laktose og casein, banan samt æg. Så man kan sige vi er godt med hele vejen rundt, og bliver nød til at tænke på de forskellige måltider. Vores børn har en kasse hver i deres vuggestue samt skole ( i skrivende stund). Så når de andre børn sidder og spiser deres lækkerier til de forskellige fødselsdage, så skal de ikke føle sig uden for. Kufferten er fyldt med laktosefri kakaobrikker, læskedrik, en masse forskellige bar det er lige efter deres kriterier.

I Denne webshop finder du lækre uundværlige økologisk kvalitets produkter, der er specielt udvalgt til lige netop dig.

Vi ligger stor vægt på bæredygtighed og økologi til hele familien.

 

Ved siden af webshoppen driver Trine Holistiske kostvejledninger, hvor hun kan rådgive om alle de forskellige sunde produkter samt lave kostplaner. Læs mere under kostvejledning.

Næste skridt på vejen er en igangværende uddannelse som Alternativ Biomediciner.

Lev Vel By Hvornum ligger stor vægt på sundhed, og arbejder konstant på at optimere sortimentet og større udvalg.